Formulari de contacte

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de GRANOLLERS MERCAT amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació de caràcter publicitari o promocional relacionada, que creiem pugui ser del seu interès.

Pot exercir els seus drets d’accés, cancel•lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: GRANOLLERS MERCAT Can Muntanyola Pol. Ind. Palou Nord Camí del Mig, 22 08401 Granollers Q-0801347-F Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament de les mateixes per a les finalitats mencionades amb anterioritat. Així mateix, i d’acord amb l’establert en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol•licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes, serveis o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent. Li informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic ccorrea@ajuntament.granollers.cat

Contacte

OFICINES Granollers:
Can Muntanyola C/Camí del Mig, 22
Pol. Ind. Palou Nord,
08401 Granollers
Tel: 93 861 47 83
Carme Correa
ccorrea@ajuntament.granollers.cat

OFICINES Calella:
Festa Music  Grup XXI SL
Romaní, 63
08370 Calella (Barcelona)
tel.  93 766 16 72 /  691 062 530
Marc Cuffí
bodamarket@festamusicgrup.com


Web: www.bodamarket.cat

Bodamarket se celebrarà el 10 i 11 de febrer de 2018.

Bodamarket és un espai on es troben les persones que es volen casar i els professionals que faran que tot surti perfecte.