Descarregar invitació

Sol·licitar descàrrega d'invitació GRATIS!!!

Completa aquest formulari i rebràs automàticament en el teu correu la nostra invitació.

Invitació

Nom i cognom(*)

Població(*)
Entrada no válida

Telèfon(*)

Email contacte(*)

He llegit(*)
Entrada no válida


  ActualizarEntrada no válida

  

Per donar compliment al Reglament General de Protecció de dades (2016/679) li oferim a continuació la informació bàsica sobre protecció de dades.

Responsable: Granollers Mercat Finalitat: Enviar-li comunicacions relacionades amb els nostres serveis. Legitimació: Consentiment. Destinataris: Les seves dades personals no es cediràn excepte en cas d’obligació legal. Drets dels titulars: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui  aquí 

Així mateix, i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol•licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes, serveis o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Li informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.