Formulari d'Inscripció

Sol·licitar descàrrega d'invitació GRATIS!!!

  Els camps marcats amb (* ) són obligatoris
  1-TIPUS DE MUNTATGE DE L'ESTAND
  DADES DE L'EMPRESA I PERSONA RESPONSABLE DE L'ESTAND

  2- CARACTERÍSTIQUES DE CONTRACTACIÓ DE L'ESTAND

  IMPORTANT: Aquesta sol·licitud s'ha de presentar encara que no s'hi posi cap decoració o es requereixi d'energia addicional. Recomanem la lectura atenta de les Normes Generals de Participació.

  Per donar compliment al Reglament General de Protecció de dades (2016/679) li oferim a continuació la informació bàsica sobre protecció de dades.
  Responsable: Granollers Mercat
  Finalitat: Enviar-li comunicacions relacionades amb els nostres serveis.
  Legitimació: Consentiment.
  Destinataris: Les seves dades personals no es cediràn excepte en cas d’obligació legal.
  Drets dels titulars: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al correu electrònic: info@bodamarket.es
  Per saber més sobre la nostra política de privacitat cliqui  aquí

   

  Així mateix, i d’acord amb l’establert en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol•licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes, serveis o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

  Li informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic info@bodamarket.es